Adverteren

GreenMondayNederland.nl is de grootste Green Monday website in Nederland. Wij hebben sinds 2016 een online community opgebouwd met Green Monday liefhebbers.

Het is dus voor bedrijven elk jaar mogelijk om in de periode rond Green Monday advertenties te plaatsen op onze website. Hieronder staan de diverse mogelijkheden. Prijzen zijn per maand.

1. Uitgelichte bedrijfsvermelding 

Green_Monday_Advertentiemogelijkheid_Uitgelichte_Bedrijfsvermelding

 

Op de homepage promoten wij standaard zes bedrijven waar we de potentie in zien. Het is echter mogelijk om één van deze posities bij ons over te nemen voor € 250 (ex. BTW) per stuk. Deze advertentie zal dan de gehele maand november erop staan.

Met behulp van de uitgelichte bedrijfsvermelding op de homepage van GreenMondayNederland.nl bent u er van gegarandeerd dat elke homepage bezoeker in aanraking komt met uw logo. Uit ervaring weten wij dat deze merken kunnen rekenen op een hoog aantal klikken van onze bezoekers. U zult hiermee dus het meest bereik creëren.

2. Beste Green Monday Webshops

Op de homepage hebben wij ook de 10 beste Green Monday webshops onder elkaar staan. Om uw webshops terug te krijgen in dit lijstje, betaalt u slechts € 100 (ex. BTW).

 

Green_Monday_Advertentiemogelijkheid_Webshops

3. Beste Green Monday Deals

Heeft uw webshop een speciale Green Monday actie die u graag extra onder de aandacht wilt laten brengen? Dan is dit het ideale antwoord. Op de homepage communiceren wij de 10 beste deals van 2017 naar onze bezoekers. Een plek in de top 10 kost slechts € 100 (ex. BTW).

Green_Monday_Advertentiemogelijkheid_Deals

 

Neem vrijblijvend contact met ons op:

  • Typ hier een bericht

Nog even wachten, 11 December is het Green Monday 2017!

Schrijf je gratis in, mis dit niet!

Mis dit niet! Wij sturen de beste green monday aanbiedingen voor jouw persoonlijke interesse!

  • Interesse in:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij gebruiken cookies en als je onze site bezoekt ga je hiermee akkoord.