Green Monday Apple

4.8/5 (5 stemmen)
Alle green monday aanbiedingen | Beoordelingen | Nieuwsbrief
Looptijd:
van vrijdag 24 november t/m maandag 27 november 2017
Website:
Productgroepen:

De identiteit van Apple

Think different.Apple is één van ’s werelds grootste merken. Opgericht in 1976 met Steve Jobs aan het hoofd, heeft het bedrijf de laatste decennium een flinke groei in hun marktaandeel in de technologiebranche weten te genereren. Apple heeft door de jaren heen meerdere uiteenlopende producten gelanceerd. Denk hierbij aan bekende Apple-producten zoals de:

Daarnaast zijn zij ook in de televisie-branche te vinden en verkopen zij Macbooks. Het bedrijf heeft daarom een uitgebreid assortiment als het komt op technologische producten. In de actuele situatie concurreren zij vooral met Samsung. Waar Apple gebruik maakt van IOS, hun eigen besturingssysteem, maken concurrenten gebruik van Android. Toch weet Apple zich staande te houden tegen de concurrentie en nog ieder jaar steeds geliefder te worden in Nederland en over de hele wereld. Verwacht wordt dat er tijdens Green Monday ook kortingen zullen komen voor deze items.

Het succesverhaal van Apple

Maar hoe kan het toch dat Apple na al deze jaren nog steeds erg bekend is in de markt. Is het de prijs-kwaliteit verhouding, de goede service of speelt er meer? Apple heeft een onderscheidende positie weten te bemachtigen in de markt. In de perceptie van de consument is het Amerikaanse bedrijf anders dan anderen. Apple staat voor buiten de mainstream vallen en voor creativiteit. Dit zien we niet alleen terug in hun design, maar ook bij de gebruikers. Het zijn vooral mensen die in de creatieve branches zoals productie zitten die fan zijn van Apple. Waarbij een Windows niet gebruiksvriendelijk aanvoelt, komt Apple deze mensen tegemoet met een strak en gebruiksvriendelijk design en staan zij aan de voorgrond van vernieuwing. Zo is het een jaarlijkse traditie geworden om ieder jaar een nieuw model van de iPhone-serie te produceren. In het nieuwe model zitten de nieuwste gadgets en upgrades waaruit concurrenten hun inspiratie weten te halen. Houd Apple daarom goed in de gaten, want wie weet waar het Amerikaanse merkbedrijf bij de volgende lancering toe in staat is.


Green monday bij Apple betekend hoge kortingen en veel aanbiedingen op nog meer producten!

Hieronder hebben we het voor je uitgeschreven, alle productgroepen en een aantal merken die Apple aanbiedt tijdens Green monday.
Heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan mis je niets van de Green monday aanbiedingen die we hebben van Apple.

Green monday aanbieding voor iPads bij Apple

ipad aanbiedingen tijdens Green monday. Bij Apple vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van iPads of kijk direct bij Apple.
Bekijk bij Apple

Green monday aanbieding voor iPhones bij Apple

iphone aanbiedingen tijdens Green monday. Bij Apple vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van iPhones of kijk direct bij Apple.
Bekijk bij Apple

Green monday aanbieding voor Laptops bij Apple

laptop aanbiedingen tijdens Green monday. Bij Apple vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Laptops of kijk direct bij Apple.
Bekijk bij Apple

Green monday aanbieding voor Macbooks bij Apple

macbook aanbiedingen tijdens Green monday. Bij Apple vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Macbooks of kijk direct bij Apple.
Bekijk bij Apple

Green monday aanbieding voor Monitoren bij Apple

monitor aanbiedingen tijdens Green monday. Bij Apple vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Monitoren of kijk direct bij Apple.
Bekijk bij Apple

Green monday aanbieding voor Tablets bij Apple

tablet aanbiedingen tijdens Green monday. Bij Apple vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Tablets of kijk direct bij Apple.
Bekijk bij Apple

Green monday aanbieding voor Telefoons bij Apple

telefoon aanbiedingen tijdens Green monday. Bij Apple vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Telefoons of kijk direct bij Apple.
Bekijk bij AppleNog even wachten, 11 December is het Green Monday 2017!

Schrijf je gratis in, mis dit niet!

Mis dit niet! Wij sturen de beste green monday aanbiedingen voor jouw persoonlijke interesse!

  • Interesse in:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij gebruiken cookies en als je onze site bezoekt ga je hiermee akkoord.