Green Monday Asics

Nog geen beoordelingen.
Alle green monday aanbiedingen | Beoordelingen | Nieuwsbrief
Looptijd:
van vrijdag 24 november t/m maandag 27 november 2017
Website:
Productgroepen:

De identiteit van Asics

Sound mind, sound body.


Asics aanbiedingen en kortingen tijdens green monday


Asics is inmiddels uitgegroeid tot een van de favoriete sneakers in Nederland. Een aantal jaren geleden zou niemand ze nog dragen, maar hedendaags is dat niet meer het geval. Asics heeft een groot up-to-date assortiment met vele kleuren en verschillende modellen. Het populairste model is op het moment de Asics Gel Lyte en ook van dat model zijn er weer diverse versies. Deze sneakers zijn voor zowel vrouwen als mannen gemaakt. Asics heeft twee lijnen; Asics en Asics Tiger. Asics Tiger is een ouder model dat bijna elk jaar vernieuwd wordt, in de sneaker is de Mexico 66 lijn verwerkt. De sneaker heeft een vintage stijl en in combinatie met de Mexico 66 lijn is de sneaker razendsnel de favoriet geworden bij velen. Wacht dus niet te lang en sla je slag tijdens Green Monday! Asics doet aan gratis verzending en retournering door heel Nederland.

Asics Tiger nog steeds de favoriet bij velen!

Asics is een Japans opgerichte merk door Jisaburo Teranishi. De Asics sportschoen is in 1950 begonnen als een basketbalschoen voor basketballers. De basketbalschoen werd gezien als een ver ontwikkeld model en een populair product van het begin van de Asics Tiger. Na het succes van de basketbalschoen ging Asics verder met het ontwikkelen van andere sportschoenen zoals een volleybalschoen, tennisschoen, marathonschoen, dansschoen, skischoen, bergklimschoen, golfschoen en nog veel meer gespecialiseerde sportschoenen. In december 1966 werd als allereerst de Asics Tiger door Onitsuka met de Mexico 66 lijn geïntroduceerd in Bangkok. In het jaar 1969 werd de Asics Tiger in Amerika geïntroduceerd en vanaf dat moment wist Onitsuka dat de Asics Tiger een succesvol model zal worden.


Green monday bij Asics betekend hoge kortingen en veel aanbiedingen op nog meer producten!

Hieronder hebben we het voor je uitgeschreven, alle productgroepen en een aantal merken die Asics aanbiedt tijdens Green monday.
Heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan mis je niets van de Green monday aanbiedingen die we hebben van Asics.

Green monday aanbieding voor Sneakers bij Asics

sneakers aanbiedingen tijdens Green monday. Bij Asics vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Sneakers of kijk direct bij Asics.
Bekijk bij AsicsNog even wachten, 11 December is het Green Monday 2017!

Schrijf je gratis in, mis dit niet!

Mis dit niet! Wij sturen de beste green monday aanbiedingen voor jouw persoonlijke interesse!

  • Interesse in:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij gebruiken cookies en als je onze site bezoekt ga je hiermee akkoord.