Green Monday Blokker

4.8/5 (5 stemmen)
Alle green monday aanbiedingen | Beoordelingen | Nieuwsbrief
Looptijd:
van vrijdag 24 november t/m maandag 27 november 2017
Website:
Productgroepen:

De identiteit van Blokker

Fijn dat we er zijn.De Blokker is gespecialiseerd in het verkoop van huishoudelijke items in Nederland, België, Luxemburg en Suriname. Dit doen zij al sinds 1896, het bedrijf bestaat dus al meer dan een eeuw! Hoewel het altijd een duurzaam bedrijf is geweest, is de winkelketen de laatste jaren toch toe aan flinke aanpassingen om met de trends mee te gaan. Waar in 2015 de Blokker nog ruim 800 winkels kende, is dat de afgelopen jaren teruggezakt. Het bedrijf is daarom bezig geweest met het investeren in verbouwing en modernisering. Wie nu een filiaal binnenloopt, merkt gelijk dat er een andere bedrijfscultuur heerst. De consument anno nu vroeg dit van het bedrijf en de Blokker heeft zich hierop aangepast.

Online Green Monday aanbiedingen bij Blokker

Een andere aanpassing waarmee de Blokker de laatste jaren mee is gekomen, is het online gaan verkopen. In 2014 werd namelijk Nextail opgericht. Deze organisatie is responsabel voor de webshop activiteiten van alle bedrijven die onder Blokker Holding, het moederbedrijf, vallen. Wie dus opzoek is naar een online huishoudwinkel, is dus bij de Blokker aan het goede adres. In de webwinkel kun je alle huishoudartikelen vinden die je van de Blokker mag aannemen. Denk hierbij aan items zoals:

  • Waterkokers
  • Koffiezetapparaten
  • Prullenbakken
  • En nog veel meer!

Hoewel de Blokker al een bedrijf is dat bekend staat om te gooien met prijsknallers, zal er tijdens Green Monday weer veel te ondervinden zijn bij de huishoudwinkel. Houd daarom GreenMondayNederland goed in de gaten voor de beste aanbiedingen en deals. Zo scoor jij jouw huishoudartikelen voor buitengewoon lage prijzen.


Green monday bij Blokker betekend hoge kortingen en veel aanbiedingen op nog meer producten!

Hieronder hebben we het voor je uitgeschreven, alle productgroepen en een aantal merken die Blokker aanbiedt tijdens Green monday.
Heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan mis je niets van de Green monday aanbiedingen die we hebben van Blokker.

Green monday aanbieding voor Banken bij Blokker

bank aanbiedingen tijdens Green monday. Bij Blokker vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Banken of kijk direct bij Blokker.
Bekijk bij Blokker

Green monday aanbieding voor Camera's bij Blokker

camera aanbiedingen tijdens Green monday. Bij Blokker vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Camera's of kijk direct bij Blokker.
Bekijk bij Blokker

Green monday aanbieding voor Koelkasten bij Blokker

koelkast aanbiedingen tijdens Green monday. Bij Blokker vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Koelkasten of kijk direct bij Blokker.
Bekijk bij Blokker

Green monday aanbieding voor Meubels bij Blokker

meubels aanbiedingen tijdens Green monday. Bij Blokker vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Meubels of kijk direct bij Blokker.
Bekijk bij Blokker

Green monday aanbieding voor Stofzuigers bij Blokker

stofzuiger aanbiedingen tijdens Green monday. Bij Blokker vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Stofzuigers of kijk direct bij Blokker.
Bekijk bij Blokker

Green monday aanbieding voor Televisies bij Blokker

televisie aanbiedingen tijdens Green monday. Bij Blokker vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Televisies of kijk direct bij Blokker.
Bekijk bij Blokker

Green monday aanbieding voor Wasmachines bij Blokker

wasmachine aanbiedingen tijdens Green monday. Bij Blokker vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Wasmachines of kijk direct bij Blokker.
Bekijk bij BlokkerNog even wachten, 11 December is het Green Monday 2017!

Schrijf je gratis in, mis dit niet!

Mis dit niet! Wij sturen de beste green monday aanbiedingen voor jouw persoonlijke interesse!

  • Interesse in:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij gebruiken cookies en als je onze site bezoekt ga je hiermee akkoord.