Green Monday de Bijenkorf

4.92/5 (12 stemmen)
Alle green monday aanbiedingen | Beoordelingen | Nieuwsbrief
Looptijd:
van vrijdag 24 november t/m maandag 27 november 2017
Website:
Productgroepen:

De identiteit van de Bijenkorf

De Bijenkorf heeft 't!Als je denkt aan een warenhuisketen, dan denk je gelijk aan de Bijenkorf. Dat is ook niet zo gek, want het is de bekendste van Nederland. Het is de grootste warenhuisketen geworden omdat het al meer dan een eeuw bestaat. De winkel is opgericht in 1870 door Simon Philip Goudsmit. Het begon als een klein fourniturenwinkel op de Nieuwendijk 132 te Amsterdam. Dit tijdperk zijn ze bekender dan ooit en beschikken zij in elk filiaal over een uitgebreid en divers assortiment. Wie binnenstapt in één van de warenhuizen van de Bijenkorf, zal meteen doorhebben dat de Bijenkorf zich bevindt in een hoger marktsegment.

Een diverse en groot assortiment

Als warenhuisketen zijnde beschikken zij over alles wat je je maar kunt bedenken. Hoewel met name kleding één van de hoofdproducten is, hebben zij daarnaast nog veel meer andere afdelingen. Denk hierbij aan consumentenproducten zoals:

  • Cosmetica
  • Boeken
  • Meubels
  • Woonaccessoires

Door het uiteenlopende aanbod bij deze warenhuis ga je nooit met lege handen naar huis. De filialen bevinden zich in alle hoeken van Nederland. Zo vind je ze bijvoorbeeld in Groningen, Utrecht en Den Haag. De bekendste en grootste filiaal van de Bijenkorf is echter te vinden op het Damrak in Amsterdam. Toeristen die in Amsterdam komen en naar De Dam lopen, kunnen hier eenvoudig een kijkje nemen voor een souvenir voor thuis. De Bijenkorf heeft helaas nog geen fysieke winkels in België. De producten van de Bijenkorf kan je echter ook online vinden in de webshop. Voor Green Monday zullen in de webshop ook enkele Green Monday deals en sale acties te vinden zijn. Deze promoten wij hier, houdt deze pagina daarom goed in de gaten. Zo zorg je er voor dat jij het assortiment van de Bijenkorf tegen de laagste prijzen leeg kan kopen.


Green monday bij de Bijenkorf betekend hoge kortingen en veel aanbiedingen op nog meer producten!

Hieronder hebben we het voor je uitgeschreven, alle productgroepen en een aantal merken die de Bijenkorf aanbiedt tijdens Green monday.
Heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan mis je niets van de Green monday aanbiedingen die we hebben van de Bijenkorf.

Green monday aanbieding voor Banken bij de Bijenkorf

bank aanbiedingen tijdens Green monday. Bij de Bijenkorf vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Banken of kijk direct bij de Bijenkorf.
Bekijk bij de Bijenkorf

Green monday aanbieding voor Koelkasten bij de Bijenkorf

koelkast aanbiedingen tijdens Green monday. Bij de Bijenkorf vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Koelkasten of kijk direct bij de Bijenkorf.
Bekijk bij de Bijenkorf

Green monday aanbieding voor Meubels bij de Bijenkorf

meubels aanbiedingen tijdens Green monday. Bij de Bijenkorf vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Meubels of kijk direct bij de Bijenkorf.
Bekijk bij de Bijenkorf

Green monday aanbieding voor Stofzuigers bij de Bijenkorf

stofzuiger aanbiedingen tijdens Green monday. Bij de Bijenkorf vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Stofzuigers of kijk direct bij de Bijenkorf.
Bekijk bij de BijenkorfNog even wachten, 11 December is het Green Monday 2017!

Schrijf je gratis in, mis dit niet!

Mis dit niet! Wij sturen de beste green monday aanbiedingen voor jouw persoonlijke interesse!

  • Interesse in:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij gebruiken cookies en als je onze site bezoekt ga je hiermee akkoord.