Green monday aanbiedingen voor Fietsen

Nog geen beoordelingen.

Green Monday is het perfecte moment om eens lekker te gaan shoppen. In Amerika is dit het moment waarop de webwinkels de meeste omzet draaien en fikse kortingen uitdelen, maar sinds kort kunnen wij in Nederland ook gebruikmaken van geweldige aanbiedingen en deals op veel diverse items die ineens voor de helft van het geld weg kunnen. Zo worden bepaalde duurdere producten ineens betaalbaar, zoals bij De Fietsenwinkel. Ben je op zoek naar een fiets of is de fiets die je nu hebt eigenlijk weer aan vervanging toe, dan is Green Monday het juiste moment om je slag te slaan.

Verschillende winkels van Green Monday stunten met de prijzen van de producten die zij op voorraad hebben. Zo is het zeker de moeite waard om eens te kijken bij Bol.com en Blokker om te zien welke items jij kunt scoren.

Fiets_Black_Friday_Deals

Verschillende soorten fietsen

De tijd waarin er twee soorten fietsen waren, de heren- en damesfiets, die ligt al ver achter ons. Tegenwoordig zijn er racefietsen, mountainbikes, ATB’s, fietsen met of zonder bagagedrager, fietsen die perfect zijn voor in de stad en fietsen die juist gemaakt zijn om langere afstanden af te leggen. Welke fiets het best bij jou past, is volledig afhankelijk van hoe en waar je de fiets wilt gaan gebruiken.

Een trend die de wereld in raptempo toe geëigend heeft, is de elektrische fiets. Ooit werd deze gepresenteerd als de perfecte fiets voor oudere mensen die niet voldoende energie hadden om langere afstanden zelf te fietsen, maar tegenwoordig worden deze fietsen aan iedereen verkocht. Wil je een elektrische fiets, ofwel een E-bike, met flinke kortingen aanschaffen tijdens Green Monday, houd dan vooral wat van de korting apart om direct een goede E-bike verzekering af te sluiten, zodat je zeker weet dat je achteraf niet met moeilijkheden komt te zitten.

Wij gebruiken cookies en als je onze site bezoekt ga je hiermee akkoord.