Green Monday HEMA

5/5 (8 stemmen)
Alle green monday aanbiedingen | Beoordelingen | Nieuwsbrief
Looptijd:
van vrijdag 24 november t/m maandag 27 november 2017
Website:
Productgroepen:

De identiteit van HEMA

Echt HEMA.Wie aan een Nederlands warenhuisketen denkt voor dagelijkse huisartikelen, denkt al snel aan HEMA. Met een uitgebreid assortiment aan spullen voor scholieren, kleding en huishoudartikelen, ontkom je bijna niet aan de HEMA. Als je je afvraagt waar je dat ene product kan vinden, dan is er een grote kans dat je bij deze webshop zult slagen. Vaak hoef je ook niet ver de deur uit om een HEMA te vinden, bijna iedere grote stad heeft er minimaal één. De deuren staan open voor een diverse doelgroepen. Het maakt niet uit hoe krap jouw budget is, bij HEMA zal je nooit met lege handen naar huis gaan. Hoewel de HEMA al met prijsknallers strooit, zal er tijdens Green Monday nog meer speciale acties te vinden zijn. Wie dus opzoek is naar betaalbare artikelen van goede kwaliteit, zal GreenMondayNederland goed in de gaten moeten houden.

Een winkel voor het volk

Het bedrijf heeft in zijn meer dan 75 jaar bestaan de harten van de Nederlandse consument bemachtigd. Toen het bedrijf in 1926 werd gestart in Amsterdam, had niemand zo’n succes kunnen verwachten. Maar hoe heeft de HEMA toch zo’n flinke positie weten te werven op de Nederlandse markt? Het succes van de warenhuisketen komt door de positionering van het bedrijf. Eindelijk is er een bedrijf die er voor het volk is. Waar je bij de Bijenkorf toch vooral in het hogere marktsegment zit, onderscheid de HEMA zich door niet te focussen op bepaalde doelgroepen. Iedereen is er welkom voor nieuwe kussens, koekenpannen of zelfs om te komen eten in sommige filialen. Dit heeft er met de jaren er voor gezorgd dat de HEMA voor altijd een warm plekje in ons hart heeft.


Green monday bij HEMA betekend hoge kortingen en veel aanbiedingen op nog meer producten!

Hieronder hebben we het voor je uitgeschreven, alle productgroepen en een aantal merken die HEMA aanbiedt tijdens Green monday.
Heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan mis je niets van de Green monday aanbiedingen die we hebben van HEMA.

Green monday aanbieding voor Meubels bij HEMA

meubels aanbiedingen tijdens Green monday. Bij HEMA vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Meubels of kijk direct bij HEMA.
Bekijk bij HEMA

Green monday aanbieding voor Stofzuigers bij HEMA

stofzuiger aanbiedingen tijdens Green monday. Bij HEMA vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Stofzuigers of kijk direct bij HEMA.
Bekijk bij HEMANog even wachten, 11 December is het Green Monday 2017!

Schrijf je gratis in, mis dit niet!

Mis dit niet! Wij sturen de beste green monday aanbiedingen voor jouw persoonlijke interesse!

  • Interesse in:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij gebruiken cookies en als je onze site bezoekt ga je hiermee akkoord.