Green monday aanbiedingen voor iPhones

Nog geen beoordelingen.

Er zijn weinig mobiele telefoons die zo populair zijn als de iPhones. Apple heeft meerdere grote successen weten te scoren met deze lijn, waarvan inmiddels miljoenen modellen gemaakt zijn. Ze zijn snel, draaien op de beste software en worden door veel mensen wereldwijd gebruikt. Echter staan de prijzen hier ook naar, maar wanneer je de deals in de gaten houdt, kun je wellicht leuke koopjes scoren.

Zeker wanneer je naar de aanbiedingen kijkt rond Green Monday. De grotere webwinkels geven dan gunstige kortingen op de iPhones, waardoor deze telefoons ineens een stuk beter betaalbaar zijn. De aanbiedingen hebben allemaal een beperkte geldigheidsduur, dus zorg ervoor dat je zeker bij de volgende webwinkels kijkt voordat de aanbiedingen niet langer geldig zijn:

  • Media Markt
  • Coolblue
  • Wehkamp
  • com
  • Blokker
  • Expert

iPhone_Black_Friday_Deals

Verschillende soorten iPhones

Er zijn inmiddels veel diverse iPhones op de markt en alle modellen hebben bepaalde kenmerken die interessant kunnen zijn voor de koper. Welke van de modellen het meest interessant is voor jou, dat ligt aan de eisen die je zelf aan de mobiel stelt en hoe je de telefoon wilt gebruiken. Meestal wordt aangeraden om een van de nieuwere modellen te kopen, omdat hier minder problemen mee zijn en er meer updates vrijkomen waarmee je de telefoon weer van de nieuwst mogelijke software kunt voorzien.

Al met al maakt het niet veel uit welke telefoon je koopt wanneer het gaat om hoesjes en andere accessoires voor de modellen van Apple. Er is namelijk een grote markt die zich exclusief richt op de iPhones en dat betekent dat je altijd binnen een korte tijd kunt vinden wat je zoekt. Ook hier is het slim om op Green Monday te kijken, want de meeste van deze producten zijn ook in de aanbieding op deze groene dag!

Wij gebruiken cookies en als je onze site bezoekt ga je hiermee akkoord.