Green Monday JD Sports

Nog geen beoordelingen.
Alle green monday aanbiedingen | Beoordelingen | Nieuwsbrief
Looptijd:
van vrijdag 24 november t/m maandag 27 november 2017
Website:
Productgroepen:

De identiteit van JD Sports

King of Trainers.


JD Sports aanbiedingen en kortingen tijdens green monday


We hebben allemaal weleens nieuwe schoenen nodig, JD Sports is daarop het goede antwoord. In de JD zijn diverse merken te vinden zoals Adidas, Nike, Reebok en Puma. Naast de sneakers die zij verkopen hebben zij ook een uitgebreid assortiment in sportkleding. Van bekende Engelse sportkledingmerken tot aan Nike. Sinds kort is JD Sports zich gaan uitbreiden in de winkels en neemt er meer nieuwe merken bij zoals Fila, New Balance, Converse, Jordan en nog veel meer. JD Sports heeft zijn plek als sportwinkel bemachtigd en is in een korte tijd de favoriete sportwinkel geworden bij menig Nederland. Met Green Monday hebben wij daarom ook wat top deals klaarliggen en met de feestdagen in zicht is het altijd slim om nu een kijkje te nemen in het assortiment van JD Sports. Misschien slaag je er wel in om voor een goede prijs kerstcadeautjes te halen!

JD Sports invloedrijk retailer van sneakers en sports fashion

De JD Group begon in 1981 met één John David Sports winkel in Bury. In 1983 volgde de tweede winkel in Manchester en tegen de tijd dat JD Sports naar de beurs ging in 1996, waren er alweer 56 winkels. JD Sports is hedendaags de toonaangevende retailer van sneakers en sports fashion in het Verenigd Koninkrijk en is sinds 2013 ook te vinden in Nederland. Zij begonnen met twee winkels te vestigen en zijn sindsdien uitgebreid over heel Nederland. JD Sports heeft ruim negenhonderd winkels, waarvan elf in Frankrijk en zes in Spanje. De andere 883 filialen staan in Groot-Brittanië en het stopt daar niet bij, JD Sports blijft groeien.


Green monday bij JD Sports betekend hoge kortingen en veel aanbiedingen op nog meer producten!

Hieronder hebben we het voor je uitgeschreven, alle productgroepen en een aantal merken die JD Sports aanbiedt tijdens Green monday.
Heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan mis je niets van de Green monday aanbiedingen die we hebben van JD Sports.

Green monday aanbieding voor Sneakers bij JD Sports

sneakers aanbiedingen tijdens Green monday. Bij JD Sports vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Sneakers of kijk direct bij JD Sports.
Bekijk bij JD Sports

Green monday aanbieding voor Trainingspakken bij JD Sports

trainingspakken aanbiedingen tijdens Green monday. Bij JD Sports vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Trainingspakken of kijk direct bij JD Sports.
Bekijk bij JD SportsNog even wachten, 11 December is het Green Monday 2017!

Schrijf je gratis in, mis dit niet!

Mis dit niet! Wij sturen de beste green monday aanbiedingen voor jouw persoonlijke interesse!

  • Interesse in:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij gebruiken cookies en als je onze site bezoekt ga je hiermee akkoord.