Green Monday Leen Bakker

Nog geen beoordelingen.
Alle green monday aanbiedingen | Beoordelingen | Nieuwsbrief
Looptijd:
van vrijdag 24 november t/m maandag 27 november 2017
Website:
Productgroepen:

De identiteit van Leen Bakker

Leuk wonen hoeft niet duur te zijn!


Leen Bakker aanbiedingen en kortingen tijdens green monday


De eerste bakker die geen brood bakt! Leen Bakker is namelijk gespecialiseerd in het huis & tuin segment. Wie zoekt naar een mooi Boxspring bed, kledingkast of hoekbank komt al snel uit bij Leen Bakker. Dat is ook logisch, want Leen Bakker bestaat inmiddels langer dan 95 jaar! Door de jaren heen hebben zij een sterke positie weten te bemachtigen in de meubelindustrie. De kans is dan ook groot dat een meubelstuk dat in jouw huis staat, afkomstig is van Leen Bakker! Met meer dan 150 filialen in Nederland, België en op de Nederlandse Antillen weten zij alle hoeken te bereiken. Een Leen Bakker heb je ook het liefst om de hoek staan, want niemand wil kilometers rijden met een overvolle achterbank!

Tijdens Green Monday bestel jij jouw nieuwe meubels met extra korting

Gelukkig is het tegenwoordig niet meer nodig om een volle auto in te laden vanuit een filiaal. Leen Bakker heeft ook de weg naar het online verkopen gevonden. Dat brengt veel diverse voordelen met zich mee. Zo wordt jouw fauteuil bijvoorbeeld al de volgende dag thuisbezorgd. Daarbij kan je zelf aangeven waar en wanneer je het bezorgd wilt hebben. ’s Ochtends op kantoor? Geen probleem, Leen Bakker levert het graag bij jouw leveradres af op een moment dat je het in ontvangst kan nemen. Je haalt echter het meeste uit het online shoppen bij Leen Bakker, als je tijdens Green Monday jouw gewenste artikelen koopt. Vorig jaar waren zij enthousiast met kortingen aan het strooien en ook dit jaar is de verwachting dat veel meubilair weer tegen betaalbare prijzen de deur uit gaan.


Green monday bij Leen Bakker betekend hoge kortingen en veel aanbiedingen op nog meer producten!

Hieronder hebben we het voor je uitgeschreven, alle productgroepen en een aantal merken die Leen Bakker aanbiedt tijdens Green monday.
Heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan mis je niets van de Green monday aanbiedingen die we hebben van Leen Bakker.

Green monday aanbieding voor Banken bij Leen Bakker

bank aanbiedingen tijdens Green monday. Bij Leen Bakker vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Banken of kijk direct bij Leen Bakker.
Bekijk bij Leen Bakker

Green monday aanbieding voor Meubels bij Leen Bakker

meubels aanbiedingen tijdens Green monday. Bij Leen Bakker vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Meubels of kijk direct bij Leen Bakker.
Bekijk bij Leen BakkerNog even wachten, 11 December is het Green Monday 2017!

Schrijf je gratis in, mis dit niet!

Mis dit niet! Wij sturen de beste green monday aanbiedingen voor jouw persoonlijke interesse!

  • Interesse in:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij gebruiken cookies en als je onze site bezoekt ga je hiermee akkoord.