Green Monday Nike

5/5 (3 stemmen)
Alle green monday aanbiedingen | Beoordelingen | Nieuwsbrief
Looptijd:
van vrijdag 24 november t/m maandag 27 november 2017
Website:
Productgroepen:

De identiteit van Nike

Just do it.



Nike is één van meest populairste sportmerken die wij in Nederland kennen. Sinds de oprichting op 25 januari 1964 heeft het bedrijf veel sportkleding op de markt gebracht. Dankzij de sponsoring van voetbalteams als FC Barcelona en voetbalsterren zoals Ronaldo zijn veel sportliefhebbers verliefd geworden op het merk. Dat is ook vrij logisch, Nike weet telkens weer hun fans te verblijden met nieuwe broeken, shirts en schoenen. Toch maakt het niet uit in hoeverre het Amerikaanse bedrijf innoveert, het bekende ‘Nike vinkje’ is op ieder kledingstuk weer prominent terug te vinden. Dat maakt het kledingstuk kenmerkend en voegt een herkenbaar detail toe.

Oorsprong van het Nike logo

Voor sportliefhebbers is het te hopen dat Nike met flinke Green Monday deals komt. Zo kunnen Nederlandse sporters die mooie sportkleding willen scoren hun Nike kleding goedkoper krijgen. Houd de website GreenMondayNederland.nl daarom goed in de gaten en wie weet kan je meerdere artikelen kopen voor de prijs van één artikel op Green Monday. Kledingstukken waar je het symbolische vinkje terug kunt vinden, zijn op damesschoenen, voetbalschoenen, sportbroeken, polo’s, petten en nog veel meer items. Het vinkje, ook wel de ‘wing’ of ‘swoosh’ genoemd, werd in de jaren ’70 ontworpen en staat voor de snelheid van het geluid. Jaren later is het nog altijd het herkenbare logo van sportmerk Nike.


Green monday bij Nike betekend hoge kortingen en veel aanbiedingen op nog meer producten!

Hieronder hebben we het voor je uitgeschreven, alle productgroepen en een aantal merken die Nike aanbiedt tijdens Green monday.
Heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan mis je niets van de Green monday aanbiedingen die we hebben van Nike.

Green monday aanbieding voor Sneakers bij Nike

sneakers aanbiedingen tijdens Green monday. Bij Nike vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Sneakers of kijk direct bij Nike.
Bekijk bij Nike

Green monday aanbieding voor Tassen bij Nike

tassen aanbiedingen tijdens Green monday. Bij Nike vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Tassen of kijk direct bij Nike.
Bekijk bij Nike

Green monday aanbieding voor Trainingspakken bij Nike

trainingspakken aanbiedingen tijdens Green monday. Bij Nike vind je dit allemaal. Alleen tijdens Green monday kan je van de korting profiteren. Kijk dus snel op de site en profiteer van de beste deals tijdens Green monday in Nederland. Bekijk hier alle bedrijven en deals van Trainingspakken of kijk direct bij Nike.
Bekijk bij Nike



Nog even wachten, 11 December is het Green Monday 2017!

Schrijf je gratis in, mis dit niet!

Mis dit niet! Wij sturen de beste green monday aanbiedingen voor jouw persoonlijke interesse!

  • Interesse in:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij gebruiken cookies en als je onze site bezoekt ga je hiermee akkoord.