Green monday aanbiedingen voor Nintendo

Nog geen beoordelingen.

Tijdens Green Monday kun je tegenwoordig ook in Nederland goed profiteren van leuke deals. Er zijn veel webwinkels die fikse kortingen geven op een groot aantal producten, waaronder spelcomputers. Bij de Media Markt, Coolblue, Intertoys en Bol.com is de kans groot dat je de Nintendo consoles met hoge kortingen kunt kopen. Dat is natuurlijk niet alles: Ook kun je controllers en spellen vaak met flinke kortingen in je winkelwagentje leggen, waardoor je direct kan beginnen met spelen wanneer je thuiskomt. Of je kunt het aan je kinderen geven natuurlijk.

Nintendo_Black_Friday_Deals

Korting op de Nintendo Switch

De Nintendo Switch is een van de computerspelsystemen van Nintendo die veel succes gehad heeft. Vreemd is dat niet: De console is te gebruiken in de hand zonder televisie, waardoor je niemand hoeft te storen met het spelen van de spellen. Even niemand anders in huis of wil je het spel echt beleven, dan kun je de Switch overschakelen op een groter scherm zodat je een nog betere ondervinding krijgt. Tevens kun je met meerdere andere spelers tegelijkertijd spelen. Voor de Nintendo Switch zijn veel spellen beschikbaar, ook deze zullen met Green Monday in de aanbieding gaan naar alle waarschijnlijkheid.

Korting op de Nintendo 3DS

De Nintendo 3DS is een handige console. Deze spelcomputer is gemakkelijk in de hand te houden en te bespelen, waardoor deze gemakkelijk mee kan op de achterbank tijdens een lange reis. De spelcomputer heeft een sterke accu en het scherm van de Nintendo 3DS is maar liefst 80% groter dan de voorganger van dit model. Het grootste pluspunt is dat er veel spellen verkrijgbaar zijn voor deze spelcomputer, zodat je nooit genoeg hebt van het spelen van de spellen die jij hebt. De meeste spellen worden ook met aanbieding in de etalage gezet tijdens Green Monday, reden te meer om even te gaan scoren dus!

Korting op de Nintendo Wii U

Met de Nintendo Wii U heb je nog maar een controller nodig om alle spellen te spelen. Je kunt gemakkelijk contact leggen met andere spelers via de Wii U, en spellen kun je direct bestellen en downloaden via de spelcomputer zelf, zodat je niet eens meer naar de winkel hoeft. Het is momenteel het duurste model van de Wii, maar heeft dan ook de meeste functies. Het is verstandig om eens te kijken wat er met de prijzen gebeurt op Green Monday.

Wij gebruiken cookies en als je onze site bezoekt ga je hiermee akkoord.