Green monday aanbiedingen voor Playstation (PSN)

Nog geen beoordelingen.

Met Green Monday worden er diverse Playstation artikelen verkocht. Denk hierbij aan de Playstation 4 console en de Playstation Vita. Daarnaast zijn er ook nog spellen en accessoires voor de Playstation waar men goede kortingen op kan ontvangen. Op deze pagina treft u een overzicht van de webshops waar men Playstation artikelen kan aanschaffen met korting tijdens Green Monday.

Korting op de Playstation 4 (PS4)

De afgelopen jaren was dit het meest verkochte product tijdens Green Monday. Tijdens Green Monday zijn er namelijk flinke kortingen op elektronica. De Playstation 4 is in 2013 op de markt gebracht. In vier jaar tijd heeft Sony meer dan 60 miljoen exemplaren verkocht. Toen de Playstation 4 op de markt kwam was hij €400, deze PS4 kreeg je met 500 GB-geheugen.

In 2016 heeft Playstation 2 nieuwe versies van de Playstation 4 gelanceerd. Dit zijn namelijk de Playstation Slim en de Playstation Pro. De Playstation Slim is een kleinere versie die werd gelanceerd met een startprijs van € 299. De Playstation Pro is een stuk groter en werd gelanceerd met een startprijs van € 399. Het voordeel van de Playstation Pro is dat deze games ondersteunt die ook 4K televisies ondersteunt en deze console heeft een geheugen van 1 Terabyte.

Tijdens Green Monday kun je gebruik maken van verschillende kortingen op de Playstation 4 Slim en de Playstation 4 Pro. Bij MediaMarkt zijn er bijvoorbeeld leuke cashback acties. Daarnaast gaat dit jaar de Playstation 4 ook weer met standaard goede deals weg bij o.a. Bol.com & Intertoys

Playstation_Black_Friday_Deals

Korting op de Playstation Vita

De Playstation Vita is een portable Playstation, ook wel de voorganger van de PSP. Deze draagbare console is te vergelijken met de Nintendo 3DS.  In 2011 was de Psvita gelanceerd. De Playstation Vita is een stuk leuker voor jongere kinderen ten opzichte van de Playstation 4. Kinderen vinden het namelijk leuker om portable te kunnen spelen. De Playstation Vita is dus de juiste optie hiervoor. Bovendien kun je deze Playstation Vita aansluiten op de televisie door deze te streamen.

Green Monday in de PSN-store

De PSN-store is de online winkel van de Playstation. Deze toegang kun je alleen krijgen als je een actief account hebt voor de PSN-store. Deze accounts kun je in de winkel kopen of wanneer je toegang hebt tot internet op je Playstation 4. In deze PSN-store kun je spellen of extra karakters, mappen en dergelijke kopen voor de spellen die je al hebt. Dit wordt ook wel Downloadable Content genoemd (DLC).

Tijdens Green Monday kun je zelfs in de PSN-store genieten van verschillende kortingen. Zo heb je aanbiedingen op allerlei games of zelfs gratis spellen die gedownload kunnen worden! Maak dus zeker gebruik van Green Monday als je een Playstation wilt kopen of al hebt. Er zijn diverse kortingen op Playstation consoles, spellen en accessoires.

Wij gebruiken cookies en als je onze site bezoekt ga je hiermee akkoord.