Green monday Rotterdam 2020

4.8/5 (5 stemmen)

Bedrijven in Rotterdam die deelnemen aan green monday 2020.

Online shoppen in Rotterdam tijdens green monday.


In Rotterdam is het besloten. Zij adopteren in 2017 massaal black friday, dit wordt de dag dat je goedkoop kan gaan shoppen in Rotterdam. Niet alleen in de online maar ook in de fysieke winkels. Blijf je liever thuis en bestel je liever online? Dan hebben we hier een overzicht van alle winkels die meedoen aan black friday in Rotterdam.

In de krant wordt het ook al koopjesdag genoemd, maar wij houden het liever op Green Monday Deals!

Heel veel winkel plezier!

Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief, en ontvang als eerste de beste black friday deals voor je favoriete online winkel in Rotterdam!


Rotterdam is een stad in de provincie Zuid-Holland. Met 615 duizend inwoners is Rotterdam nummer 2 in de top 50 van Nederland. Met zoveel inwoners zijn er natuurlijk veel winkels waar je kunt shoppen. En waarschijnlijk net zo veel winkels waar je online kunt shoppen.

Tijdens green monday hebben wij, voor jouw favoriete online winkel in Rotterdam, de beste aanbiedingen en deals. Hiernaast zie je welke bedrijven in jouw stad hier in ieder geval aan mee doen en waar je na je online bestelling ook je producten kunt ophalen. Let daarbij goed op bij je bestelling. Klik op het logo hiernaast om te zien welke deals zij voor je klaar hebben staan.Nog even wachten, 11 December is het Green Monday 2017!

Schrijf je gratis in, mis dit niet!

Mis dit niet! Wij sturen de beste green monday aanbiedingen voor jouw persoonlijke interesse!

  • Interesse in:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij gebruiken cookies en als je onze site bezoekt ga je hiermee akkoord.