Green monday aanbiedingen voor Stofzuigers

Nog geen beoordelingen.

Het huishouden doen wordt een stuk leuker met de juiste middelen. Een goede stofzuiger maakt het zeer gemakkelijk om binnen de kortste keren het huis schoon te krijgen, zeker wanneer deze niet te zwaar is en niet te veel geluid maakt. Veel van de oudere modellen voldoen niet aan deze omschrijving. Zij zijn zwaargebouwd en maken veel rumoer, waardoor het minder aantrekkelijk is om te gaan stofzuigen. Is het tijd om te kijken naar een nieuwe stofzuiger, doe dit dan vooral tijdens Green Monday. Dat is het moment waarop veel Green Monday winkels gaan stunten met aanbiedingen om zoveel mogelijk klanten te kunnen helpen. Winkels zoals de Media Markt, Blokker en Expert staan bekend om hoge kortingen, onder andere op stofzuigers.

Daarnaast kun je ook bij Coolblue, Bol.com en Wehkamp terecht voor de leukste aanbiedingen om het huishouden een stuk behaaglijker en sneller te maken. Zo houd je ineens aanzienlijk wat meer tijd en geld over om zelf eens wat leuke dingen te doen.

Stofzuiger_Black_Friday_Deals

Soorten stofzuigers

Het is niet makkelijk om direct de goede stofzuiger te kiezen. Er zijn echter een paar puntjes waar je op kunt letten bij de aankoop:

  • Hoe lang is het snoer van de stofzuiger?
  • Is het een stofzuiger zonder of met zak?
  • Hoeveel weegt de stofzuiger?
  • Maakt de stofzuiger veel geluid?

De lengte van het snoer is belangrijk voor de mensen met een groter huis en veel afstanden. Je wilt immers niet constant de stekker in een ander stopcontact moeten steken tijdens het stofzuigen. Heb je huisdieren of kleine kinderen, dan is een stofzuiger met zak handiger dan een stofzuiger zonder zak. Wanneer je geen zak hebt en wel veel haren en kleine rommeltjes die je op moet zuigen, zullen de filters in een stofzuiger zonder zak sneller verstopt raken. Daarnaast kun je altijd kijken naar de mondstukken en zakken die meegeleverd worden om zo een weloverwogen keuze te maken. Een zware stofzuiger is vervelend bij huizen met een trap, vooral als je als vrouw het hele huis wilt stofzuigen. Een lichte stofzuiger maakt de taak een stuk gemakkelijker. Tevens is het altijd handig om een stofzuiger te hebben die (bijna) geen geluid maakt zodat je je huisgenoten niet wakker maakt of dat je lekker de muziek kan horen tijdens het stofzuigen.

Wij gebruiken cookies en als je onze site bezoekt ga je hiermee akkoord.