Green Monday The Body Shop

5/5 (5 stemmen)
Alle green monday aanbiedingen | Beoordelingen | Nieuwsbrief
Looptijd:
van vrijdag 24 november t/m maandag 27 november 2017
Website:
Productgroepen:

De identiteit van The Body Shop

Enrich Not Exploit.De mens zorgt graag goed voor zichzelf. The Body Shop biedt daarom een helpende hand met een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten. Denk hierbij beautyproducten zoals:

  • Geuren
  • Make-Up
  • Skincare

De webshop geeft jou producten ter beschikking zodat jij thuis een eigen schoonheidssalon kunt creëren. Dit doen zij ook nog eens met gratis verzending, daarmee scheelt dat in de uiteindelijke prijs. Tijdens Green Monday wordt er verwacht dat de prijs echter nog goedkoper zal worden. Met speciale acties en aanbiedingen hoopt The Body Shop de modebewuste Nederlander naar zich toe te trekken en in contact te komen met mensen die nog niet bewust zijn van het bestaan van het merk.

Cruelty-free producten bij The Body Shop

Er ligt hedendaags veel kritiek op de parfumindustrie. Nadat er berichten naar buiten kwamen van bedrijven die experimenteerde op dieren, kregen mensen een naar gevoel tegen dit soort producten. Men wist namelijk niet meer of er een dierproef kwam kijken bij het produceren van het beautyproduct. Ook The Body Shop is tegen dierproeven. Zij hebben daarom het heft in eigen handen genomen om alleen cruelty-free beautyproducten aan te bieden. Dit zijn producten die op natuurlijke basis, met oog voor het milieu op de markt zijn gebracht. Zij hebben als doel gesteld om het meest ethische en duurzame wereldwijde onderneming te worden. Een mooi initiatief en ideaal voor de Nederlandse consument die ook een afkeer heeft tegen het experimenteren op dieren.


Green monday bij The Body Shop betekend hoge kortingen en veel aanbiedingen op nog meer producten!

Hieronder hebben we het voor je uitgeschreven, alle productgroepen en een aantal merken die The Body Shop aanbiedt tijdens Green monday.
Heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan mis je niets van de Green monday aanbiedingen die we hebben van The Body Shop.Nog even wachten, 11 December is het Green Monday 2017!

Schrijf je gratis in, mis dit niet!

Mis dit niet! Wij sturen de beste green monday aanbiedingen voor jouw persoonlijke interesse!

  • Interesse in:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij gebruiken cookies en als je onze site bezoekt ga je hiermee akkoord.