Green monday aanbiedingen voor Wasmachines

Nog geen beoordelingen.

Green Monday is het moment waarop je koopjes kunt scoren. Veel webwinkels geven flinke kortingen, waardoor bepaalde producten ineens binnen het budget kunnen vallen. Wat te denken van een wasmachine? Grote kans dat je een verouderd model hebt staan met wat problemen en met een hoog verbruik die je graag zou willen vervangen. Maar niet tegen de normale prijzen die je in de winkels ziet. Wil je het betaalbaar maken, dan kijk je tijdens Green Monday bij de webshops die de leukste deals bieden:

  • Mediamarkt
  • Coolblue
  • Wehkamp
  • Bol.com
  • Blokker
  • Expert

Wil je zeker dat je de beste aanbieding kunt scoren, dan is het verstandig om één model te kiezen en hiervan de prijs te vergelijken. Maar welke soorten wasmachines zijn er eigenlijk?

Wasmachine_Black_Friday_Deals

Verschillende soorten wasmachines

Er zijn veel diverse wasmachines, maar het grootste verschil is het verschil tussen de voorlader en de bovenlader. Bij de bovenlader moet de was aan de bovenkant van de machine erin. Dat is handig wanneer je niet zoveel ruimte hebt, maar is weer onhandig wanneer je een droger hebt. Bij een voorlader kun je de droger immers op de wasmachine plaatsen. Dit kun je oplossen door een was-droog combinatie te plaatsen. Dit is een wasmachine en droger ineen.

De andere verschillen vind je vooral in de features van de wasmachine. Houd bijvoorbeeld altijd in de gaten dat elke wasmachine een eigen maximale lading heeft en een bepaald aantal programma’s. Heb je een groot gezin met kinderen, dan heeft de wasmachine meer programma’s nodig en moeten er grotere ladingen gedraaid kunnen worden dan wanneer je een wasmachine zoekt voor een huishouden met één persoon. Tijdens Green Monday zijn vaak meerdere modellen in de aanbieding, dus let vooral op de eisen die jij zelf aan de machine stelt voordat je opzoek gaat!

Wij gebruiken cookies en als je onze site bezoekt ga je hiermee akkoord.